Thursday, September 20, 2012

Baju Bandung yang mencabarrr...


Alhamdulillah. Siap juga baju ni. Rasanya baju ni paling mencabar sepanjang menceburi bidang jahitan. Sampai kena mintak tunjuk ajar Cikgu pulak. 

Pening duk pikir bab2 kerawang2 tu..Bila dah siap, leher pula tak leh masuk. Malam tadi jenuh duk perah otak camana nak membesarkan leher. Last2 baru terpikir potong leher betul2 ikut corak sulaman

Akhirnya si tuan punya baju berjaya memakai dengan selesanya..(hehe...puji sket diri sendiri)..

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete