Tuesday, May 5, 2009

TEAM BUILDING

Aku tengah fening memikirkan kursus 'team building' yang akan ku hadiri secara paksarela minggu depan bersamaan dengan 15 - 17 May. Dengan tenusu ku yang belum stabil, boleh ke aku pam ikut jadual dalam masa 3 hari tu?. Jadual mesti padat giler..Alahai, takutnya kalau hasil merudum...

Tapi yang paling tragis yang aku rasa camana la aku nak mengharungi 3 hari tanpa yamin..huhu! Ingat nak seludup je hasben ku n yamin (tak dibenarkan bawa family). Aku rela sewa bilik lain dari berpisah dgn anakku itu. Tapi hasben ku plak tak dapat cuti. Dia boleh cuti hari jumaat jer - nak anto aku ke opis sebelum bertolak ke Port Dickson..huaaaaa

Nampaknya hanya gambar & rakaman video je la menajdi pengubat rindu pada yamin nanti..Kat bawah ni saje je aku tempek aksi yamin pakai baju..Sila abaikan badan abah aku yang seksi tu ye..ahaks!


video




2 comments:

  1. elo chippo, baru baca entry2 yang lepas, saya start pump ikut jadual pun bln mac hari tu lebih kurang la tarikh kite, sekrg pun tgh berhempas pulas ni mengepam..masa pantang dulu pun ada org kata jugak takyah pump laa nnti susu habis, dah la waktu tu tak de internet berpantang kat kg katakan.. sedih oo kena bagi fm. lepas pantang terus balik KL n waktu tu mmg pump jugak tp sbb busy kerja mcm terputus asa jap, skrg mmg tgh pulun pam sbb dah jd full time housewife. Moga kita sama sama berjaya BF baby kita ok..:) salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. ummiluqman - Salam perkenalan. Moga2 usaha kita dipermudahkan..AMIN! :)

    ReplyDelete