Thursday, April 21, 2011

sama tapi tak serupa

Tempat Kejadian : R&R Pagoh (masa balik kampung minggu lepas)

Masa kejadian, En. Bunyamin tgh sedap teguk air sirap lepas abis makan semangkuk sup ayam (ibu yang byk abiskan..hehe)



Bila tgk betul2 gambar nih rasa macam sama sebijik je muka dua beranak nih. Agak2 kalau masuk pertandingan muka seiras ada can nak menang tak? Hehe..

Ingat lagi masa ngandung dulu suka sangat tgk muka pelakon Daniel Wu. Kot-kot nanti muka anak jadi hensem cenggitu. Tak menjadi..wakaka!! Tu la..niat terpesong!!

Walau apa pun, yamin tetap hensem di hati ibu. Abah dah jatuh no. 2..sebab muka abah dah BOLAT..dah tak sama macam zaman dolu-dolu. :p

17 comments:

  1. ehhh sis, sape kate muke bulat tak sesuai pakai inner camtu.. bole jek la, cume kene ade caranyer ^^... kene tetas belakang tu sket baru die jadi tajam mcm cik bunga pakai :)

    Inner free

    ReplyDelete
  2. cintabunga :

    oo..cenggitu kaedahnye yer. nanti akak wat kaedah cuba jaya..hihi..nak membayangkan pun dah rasa macam kelako..cun ke tak hasilnya nanti gamaknye???? :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha..amboi la ni dah x suka na kalau dolu2 bulat pun kata tak bulat hehehehe~ tapi pape pun muka mereka memang sama..anak bapa nie

    ReplyDelete
  4. hehehe...tapi dua2 ensome...

    ReplyDelete
  5. Aku sgt cnfident aku lagi ensem la mal... huhu

    ReplyDelete
  6. Amy :

    tu la kalau dulu yg bulat tu la comel..haha!! tapi cinta tetap mewangi..cewah!!

    ReplyDelete
  7. zaidah :

    tapi yamin xtra ensom sebab ada ikut sikit2 gen ibu dia yang kiut nih..haha nak jugak enteprem..

    ReplyDelete
  8. ustaz :

    yelah..ko la makhluk yang paling ensem. ko yang no. -1, yamin no. 1, lan plak no. 2..okeh gitu?? :)

    ReplyDelete
  9. ok je .. muke akak pun bulat jugakkk huhuh

    aah lah anak dan ayah muke akan2 same je .. anak ayah nie :))

    ReplyDelete
  10. anak ayah kan , mustilah wajah ayah :))

    ReplyDelete
  11. nanti abah merajuk nanti,jenuh nak pujuk

    ReplyDelete
  12. mujur la muka anak tak mirip daniel wu tu..nnt org tak percaya pulak tu anak sendiri..hihi..

    ReplyDelete
  13. ada iras tu...kalu en abah baca n3 ni mesti nangis...ngeh..ngeh..ngeh....

    ReplyDelete
  14. kak ieda :

    masa main, anak ayah. masa nangis otomatik jadi anak ibu..sebab nak ibu aje yang pujuk dia..hish..

    ReplyDelete
  15. ila :

    kalau abah merajuk, tido kat luar..hehe

    ReplyDelete
  16. nadiah :

    betul jugak tu..tak pasal2 kena bersoal jawab ngn org pulak..hehe

    ReplyDelete
  17. kak nza :

    en. abah harus pasrah terima kenyataan..harhar..(balik ni kena mintak maap nihh..huhu)

    ReplyDelete