Friday, December 17, 2010

SUSU TERAPI AL-QURAN

Pernah dengar tak susu Ilham ni? Saya baru dapat sekotak pagi ni. Harganya RM48.90 utk 650gram. Nak try dulu untuk yamin. Kalau ok..boleh la teruskan..


Katanya susu ni adalah susu PERTAMA DI DUNIA YANG MENGANDUNGI TERAPI AL-QURAN. Diperkaya dengan kandungan badam, kurma dan kismis. Untuk keterangan lanjut, boleh klik sini ye..



18 comments:

  1. eshhh susu baru ker???
    macam2 pesyen skrg ni kalo pasal susu anak2 ...

    ReplyDelete
  2. Ada kat MAHA haritu..syktnya kat Kajang.

    ReplyDelete
  3. Nieza - a'ah..skang byk plak susu baru. tapi dgr susu ni ada terapi Al-Quran, tu yang minat nak cuba

    ReplyDelete
  4. MAIA - saya pun dapat tahu dari MAHA. pastu kebetulan plak kawan jadi pengedar, tu yang cuba tu..

    ReplyDelete
  5. eh susu ni ada dijual di pasaran ke???

    ReplyDelete
  6. tak pernah dengar... keluaran mana ni?

    ReplyDelete
  7. cik mot - susu ni takde kat pasaran. kena order. boleh tgk kat link tu. tapi kalau nak, kawan saya pun jadi pengedarnya :)

    ReplyDelete
  8. kak yong - susu ni baru lagi. saya tau pun dari MAHA ari tu. keluaran EBUNDA SDN BHD, Kajang

    ReplyDelete
  9. salam kenalan...dah follow blog awak..hehe ;)

    ReplyDelete
  10. salam kenalan..terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  11. salamss liza

    a'ahhh susu nie kawan akak pernah try last yr
    nanti bg review yer kalaou yamin minum:)

    ReplyDelete
  12. kluaran terbaru agaknya nor...ni first time dngar jenama nie....

    ReplyDelete
  13. kmieja - yamin suka sangat..selalu kalau minum susu biasa mesti dia mintak campur ngn susu coklat. ni dah tak yah campur dah.. :)

    dari pengalaman kawan saya plak, najis anak dia ada bercampur rambut, habuk...katanya kandungan kurma dalam susu tu membersihkan perut. kadang2 kan budak ni suka kutip2 benda kat lantai

    ReplyDelete
  14. sachi asukai - comelnye nama awak.. :)
    a'ah..macam unik kan susu ni..pertama kali ada susu terapi Al-Quran

    ReplyDelete
  15. kak nza - a'ah kak. keluaran terbaru. tergerak hati plak nak mencuba

    ReplyDelete
  16. As'salam..

    susu nie boleh dapat kat mane??

    ReplyDelete
  17. Amy - w'salam. kat link tu ada no. tel pengedar. tapi saya beli kat kawan opis je. kebetulan dia pun jadi pengedar

    ReplyDelete